Facebook
Instagram
Pinterest
Cooking with Šůša
“I cook with wine, sometimes I even add it to the food.”
• domů
• recepty
• o mně
• články
• knihy
• ostatní
• napište mi
skip to main
|
skip to sidebar
Avokádovo-vajíčková pomazánka
—
by
Cooking with Šůša
on
7 comments
Poslední dobou mě baví zkoušet různé variace zdravých pomazánek. Mou velkou závislostí je totiž žitný kváskový chleba, který si chodím kupov...
Cibulový čaj
—
by
Cooking with Šůša
on
0 comment
Chřipková epidemie je v plném proudu a bohužel se tahle mrška nevyhnula ani mě :-( Nejsem zastáncem léků a proto se snažím vyléčit se pomocí...
Kate Walsh - Opravdové jídlo
—
by
Cooking with Šůša
on
0 comment
Nakladatelství Omega vydává jednu kuchařku za druhou. Není to tak dávno, co jsem psala recenzi na knihu Moje pouliční kuchyně a už mám pro...
Karotková šťáva se zázvorem a Goji
—
by
Cooking with Šůša
on
6 comments
Před měsícem jsem měla narozeniny a jako dárek jsem si vybrala odšťavňovač. Řeknu Vám, že lepší přístroj jsem si vážně nemohla přát. Každé r...
Květákový koláč s parmezánem
—
by
Cooking with Šůša
on
2 comments
Když jsem vymýšlela náplň do dalšího slaného koláče, květák byl jasná volba. I když se vám květák v koláči může zdát podivný, věřte, že tahl...
Krémová polévka z červené čočky
—
by
Cooking with Šůša
on
2 comments
Pokud jste ještě nikdy nevyzkoušeli červenou čočku, je načase to napravit. Červená čočka je dobře stravitelná a nemusí se předem namáčet. Uv...
Banánovo-sezamový chlebíček s tahini
—
by
Cooking with Šůša
on
6 comments
Dnes mám pro vás další tip, jak využít sezamovou pastu tahini v kuchyni. Minule jsem pekla výborné tahini brownies a dnes to bude legendárn...
Snídaňové mrkvové sušenky
—
by
Cooking with Šůša
on
15 comments
Často ráno přemýšlím, co si dám k snídani. Většinou mám chuť na něco sladkého a vyhrává to ovesná kaše, kokosový jogurt s granolou nebo něja...
Přihlásit se k odběru:
Příspěvky (Atom)
Novější příspěvky
Starší příspěvky
Printfriendly
Vaše oblíbené recepty
Kořeněná černá čočka s mrkví
Černá čočka, jiným názvem Beluga, je drobná čočka, která je rychle uvařená a po uvaření perfektně drží tvar. Název získala díky svému vzhled...
Domácí rýžová tortilla
Nedávno jsem dostala chuť na křupavou tortillu a přemýšlela jsem, zda by se dala udělat i z jiné, než pšeničné nebo kukuřičné mouky. A proto...
Banánová zmrzlina s mandlovým máslem
Neznám jediného člověka, který by nemiloval zmrzlinu. Když se řekne zmrzlina, vybaví se mi léto, pláže a dovolená u moře. Ale na takovou zmr...
Translate
Používá technologii služby
Blogger
.
Koupit kuchařku